Wie zijn wij

Pieter van der Zee

Steven de Boer

Eigenaar van Reekers Watersport uit Woudsend Friesland. Na zijn opleiding bedrijfskunde heeft Steven het bedrijf van schoonvader Reekers overgenomen in 2015. De kundigheid, behulpzaamheid en het meedenken in oplossingen zorgen ervoor dat u – als klant – zich zeer welkom zal voelen!

Steven heeft samen met partner Reina drie kinderen: Age, Mare en Ids. Hij gaat graag naar de sneeuw om de mooie hellingen op ski’s te bedwingen. Doet aan wildbeheer! Zijn motto: doe maar gewoon!

Pieter van der Zee

Reina Reekers

Mede eigenaar van Reekers Watersport uit Woudsend Friesland. Reina verzorgt de PR van het bedrijf en voert administratieve taken uit. Ze denkt mee in beslissingen en houdt iedereen scherp met een kritische blik.

Reina geniet van haar drie kinderen Age (2014), Mare (2016) en Ids (2019) die ze samen met Steven heeft. Reina houdt van sneeuwhellingen om haar ski’s te testen en loopt tussen de bedrijven door ook nog de nodige rondjes hard in de omgeving.

Pieter van der Zee

Eelco Tjepkema

Eelco werkt bij Reekers Watersport uit Woudsend Friesland als allround vakman met als specialiteit het schilderwerk. Met zijn twaalf en half jaar ervaring kent hij alle klanten en alle boten. Van het schilderwerk aan uw boot echte ‘kunstwerken”.

Eelco heeft ook gewerkt bij de landmacht, woont in Sneek en heeft twee prachtige kinderen. Hij gaat graag op vakantie naar het mooie & warme Frankrijk en hangt in zijn vrije uurtjes graag achter een boot op waterski’s.

Reekers Watersportbedrijf

Vosselaan 67

8551 ML Woudsend

+31 514 592018

reekers@woudsendsail.nl

Social Media

Reekers Watersportbedrijf