Onderhoud

Bij Reekers Watersportbedrijf in Woudsend is het mogelijk om het onderhoud aan uw schip zelf te doen. Daarnaast hebben wij deskundigen in huis die het onderhoud graag voor u uitvoeren. Op zowel zaterdagen als zondagen kunt u zelf aan het werk met uw schip. De deskundigen van Reekers Watersportbedrijf geven u met alle plezier tips en advies over het onderhouden. Voor meer informatie over zelf onderhouden of voorbeelden van resultaten van het werk van onze deskundigen neemt u contact met ons op.

Zelf onderhouden
Doordat de wettelijke milieueisen voor werkzaamheden aan schepen strenger zijn geworden, hebben wij een speciaal aanbod voor doe-het-zelvers. U mag namelijk alleen uw schip schuren met afzuiging en daarnaast moet u de verfresten opvangen. Beknopt is dit ons aanbod voor doe-het-zelvers:

  • Wij stellen kleden om verfresten op te vangen gratis ter beschikking
  • Schuurmachines en bijbehorende stofzuigers kunt u bij ons huren
  • Onderhoudsmaterialen kunt u bij ons aanschaffen
  • De milieutoeslag is achttien euro per schip
  • De kosten na deze twee dagen zijn vijfendertig euro per dag

Wij geven u graag deskundig advies over de onderhoudsmaterialen. Bij het gebruik maken van de doe-het-zelf loodsen is het verstandig om deze op tijd te reserveren. Bij stalling van uw schip buiten, in de winter, betaalt u alleen de kosten voor de portaalkraan en eventuele kosten voor het afhalen en opzetten van de mast. Komt u van ver, dan is het mogelijk om in de buurt van Reekers Watersportbedrijf in Woudsend te overnachten. Wij hebben goede contacten met eigenaren van accommodaties in de buurt en regelen dit graag voor u.

Advies over onderhoud
Bij Reekers Watersportbedrijf hebben wij deskundigen in huis. Zij geven u graag advies en tips over onderhoud en de onderhoudsmaterialen. Voor het werken aan uw schip is ons advies om dit in de werkloods te doen. Dit omdat weersomstandigheden werkzaamheden aan een schip vaak lastig maken. Slecht weer gooit uw onderhoudsplanning in de war en zonnig weer is niet geschikt voor het cleanen en in de was zetten van een schip. Alle doe-het-zelvers hebben toegang tot onze wifi, hierdoor is het altijd mogelijk om informatie te zoeken op internet. Voor vragen of meer informatie over het onderhouden of refitten van uw schip, neemt u contact met ons op.

Onderhoud door Reekers Watersportbedrijf
Werkzaamheden aan schepen vragen om kennis van zaken. Bij Reekers Watersportbedrijf in Woudsend zijn er deskundigen aanwezig. Het is uiteraard mogelijk om de werkzaamheden over te laten aan de deskundigen. Wij zijn ervaren in het onderhouden en refitten van schepen. Wij bespreken met u de mogelijkheden, waarna u een passende offerte van ons ontvangt. Wij laten u graag voorbeelden zien van resultaten van ons werk, zodat u een goede indruk krijgt van wat wij voor u kunnen betekenen.

Nieuws

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Reekers Watersportbedrijf

Vosselaan 67

8551 ML Woudsend

+31 514 592018

reekers@woudsendsail.nl

Social Media

Reekers Watersportbedrijf